Şarkıcı Sefo'nun unutamadığı Kayseri anısı ne?

Ünlü şarkıcı Sefo'ya konserlerinde aklından silinmeyen bir hayran anısı soruldu. Sefo'nun yanıtı ise şaşırttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Şarkıcı Sefo'nun unutamadığı Kayseri anısı ne?

Milyonlar tarafından sevilerek takip edilen hjer hareketi olay yaratan ünlü şarkıcı Sefo yaz konserleri kapsamında kısa süre önce Kayseri Cumhuriyet Meydanı'na gelmişti. Birbirinden keyifli şarkılarını sevenleri ile için söyleyen Sefo sahnede zor anlar yaşamıştı. 

Şarkıcı Sefo'nun unutamadığı Kayseri anısı ne?

Bir canlı yayına katılan Sefo’ya ‘Konserlerde ya da gündelik yaşamında karşılaştığı en garip hayran anınız nedir? diye soruldu. Sefo ise ‘Kayseri!’ yanıtını verdi.

Şarkıcı Sefo'nun unutamadığı Kayseri anısı ne?

Kayseri’deki konserinde sahnede zor anlar yaşadığını söyleyen Sefo durumu şöyle anlattı; “Kayseri’de konserde şarkı söylüyorum. Bir tane çocuk geldi atladı sahneye. Anlıyorum onları sahneye atlıyorsun işte sarılıyorsun falan. Sevgiden geleni anlıyorum zaten o gözünden de belli oluyor oraya başka bir şey için gelmiş oluyor. Ama o çocuk geldi kafasında şapka, elinde bir poşet bir şey var böyle. ’Kardeşim hoş geldin’ dedim. ‘Hoş bulduk. Halamı kaybettim o yüzden sahneye geldim’ falan dedi. Biri atladı iki atladı üç atladı en son baktım ki sonlara doğru geldi biri atladı sahneye baktım arkamdan geliyor, ‘lanet olsun’ dedim ben sahneden atladım. Gittim sonra o çocuk sahnede tek başına kaldı. Döndüm arkadan ondan sonra onu atmışlardı. Çok bunaldım yani. Onların yaptığı mesela hayran değil o hayranlık değil. Belki seviyorlar, sevmiyorlar ama bir olay yaratmak için Tiktok’ta video işte falan için yani."