Savulun Kayserispor geliyor!

Kayserispor'un fedekar taraftarları, takımlarını İstanbul'da yalnız bırakmayacak. Sarı-Kırmızılı takımın en büyük itici gücü olan Kapalı Kale, İstanbul'da Başakşehir maçında tribündeki yerini alarak, takımlarını destekleyecek. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Savulun Kayserispor geliyor!

Kayserispor, Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde İstanbul'a gidiyor. Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda Başakşehir FK'nın konuğu olacak. Kayserispor'un en büyük itici gücü olan Kapalı Kale, takımlarını İstanbul'da da yalnız bırakmayacak.

Kapalı Kale'den yapılan açıklamada, "Başakşehir Deplasman Organizasyonu!" başlığıyla şu ifadelere yer verildi: "Büyük Kayserispor taraftarı, sevdamızın peşinde bu hafta Başakşehir deplasmanında buluşuyoruz. İsim yazma işlemlerimiz başlamış olup, grup üyesi arkadaşlarımız tayfa liderlerine, münferit olarak katılacak taraftarlarımız ise başvuru linkindeki formu doldurup, ayrıca yine mesaj kısmına Ad Soyad - Numara bilgilerini ekleyerek isimlerini Perşembe günü 18.00'a kadar yazdırabileceklerdir. Deplasman organizasyonumuz Cuma akşamı Kayserispor Buluşma Noktası'nda 22.30'da toplanma ile başlayacak olup, araçlar 24.00 saatleri arasında hareket edecektir. Herkesin saat dilimlerine riayet göstermesi önemle rica olunur. Deplasmanda herkesin Kayserispor'un renklerine yakışır şekilde atkı ve sarı konspetine uygun olarak gelmesi zorunludur. Bütünlüğümüz açısından münferit taraftarlarımızın da bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir. Yazılan konsepte uygun gelmeyen hiçbir taraftar, deplasman araçlarına alınmayacaktır. Ayrıca, deplasman gününe kadar herkesin biletlerini temin edip; maç gününe Passolig, bilet ve vize gibi işlemlerini son güne bırakmamaları önemle rica olunur." 

Başakşehir Fk - Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?

Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Başakşehir, 13 puanla 5. basamakta yer alıyor. Başakşehir FK ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 5 Eküm Cumartesi günü saat 19:00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda başlayacak. Kayserispor, geçtiğimiz sezon Başakşehir'i bu stadyumda 3-2 mağlup etme başarısı göstermişti.