Seçimden sonra esnaf halinden memnun

1 Kasım seçimleri ile netleşen siyasi tablo, esnafa da yansıdı. Esnaf, halinden memnun olduğu söyledi.

Seçimden sonra esnaf halinden memnun

Kayseri’de genel seçimlerin ardından, uzlaşma, koalisyon ve belirsizlik ihtimallerinin ortadan kalktığı siyasi sonuçta esnafta halinden memnun olduğunu dile getirdi.

Siyasi ve ekonomik durum hakkında görüşlerini paylaşan esnaflar, seçimlerin bu şekilde net bir sonuç doğuracağını düşünmediklerini ancak, belirsizliğe neden olacak bir sonucun çıkmamasına da sevindiklerini ifade ederek, belirsizlik olmayan siyasi ortamın vatandaşın kesesine yansımaya başladığını ve esnaf olarak durumlarından memnun olduklarını paylaştı. Seçimlerin ardından dövizde yaşanan düşüşün de siyasi sonucun olumlu bir etkisi olduğunu belirten esnaflar, ülke ekonomisinin sallantı yaşamaması temennisinde de bulundu. 

ESNAFIN İKTİDARDAN BEKLENTİSİ YÜKSEK

1 Kasım genel seçim sonucunda iktidara gelen partiden beklentileri olduğunu da ifade eden esnaflar, iktidardan; büyüyen ve gelişen bir ekonominin yanı sıra verilen vaatlerin yerine getirilmesini, terörün bir an önce bitirilmesini, ülkenin huzurlu, yaşanılır bir yer haline getirilmesini talep etti. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ-MİKAİL ZEHİR (STAJYER)