SEÇİMLERE 3 GÜN KALA SON HAMLE

Kayseri'de seçim atmosferi ısınırken, siyasi partilerin gençlik kolları, kadın kolları da meydanlara indi.

SEÇİMLERE 3 GÜN KALA SON HAMLE

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda son birkaç seçimdir alışıldık olan manzara 31 Mart Yerel Seçimi’nde de gözleri önüne serildi. Meydanlara partilerin seçim çadırları kuruldu, bayraklar asıldı, broşürler dağıtıldı. Son bir gayret vatandaşın görüşü değiştirilmeye çalışıldı.
 
MEYDAN TRAFİĞİ SIKIŞTI
 
Kimisine göre adeta karnaval olan kimisine göre de gereksiz hatta rahatsız edici olan bu durum, meydandaki olağan yaya ve araç trafik akışını etkiliyor. Parti çadırlarına gelmek için yola park yapan araçlar zaten yoğun ve sıkışık halde olan meydandaki araç trafiğini daha da sıkıştırırken, alandan gelip geçmekte olan yayaların da normal ulaşımını olumsuz etkiliyor. Meydana gelen kalabalığın seçim haftasında her geçe gün daha da yoğunlaştığı dikkatleri çekiyor. 
 
VALİLİK KALDIRMIŞTI
 
Geçtiğimiz genel seçimlerde yine aynı manzara Cumhuriyet Meydanı’nın Atatürk Anıtı kısmında yapılmaya kalkışılınca dönemin valisi tarafından kaldırılmıştı. Valilik tarafından izin çıkmaması üzere partililer seçim çadırlarını karşı tarafa taşımıştı. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ