Sedat Kılınç'tan Berna Gözbaşı yorumu: Onu oyunun dışında tutmak doğru değil

Bir dönem Kayserispor Başkanlığı için aday olan iş insanı Sedat Kılınç, mevcut başkan Berna Gözbaşı'nın devam etmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi. 

Sedat Kılınç'tan Berna Gözbaşı yorumu: Onu oyunun dışında tutmak doğru değil

‘Vefa’ vurgusu yapan Gözbaşı, “Değerli Kayserispor ailesi; Benim kanaatim Berna Gözbaşı
 Başkanın devam etmesi yönündedir. Kayserispor sevdalıları bilir, geçmişte Berna hanımla tartışmamda olmuştu, ama Kayserispor için yaptıklarını biliyorum, devam etmesini istiyorum. Vefa, insanlık, adamlık bunu gerektirir”
dedi. 
Berna Gözbaşı’nın devam etmeme durumunda kararı taraftarın vermesi gerektiğini söyleyen Kılınç, “Berna Başkan devam etmeyecek olursa nihai kararı Kayserispor’un vefalı ve cefakar taraftarı vermelidir. Kapalıkale ve tüm taraftarlar bizden çok her şeye hakimdir. Aslan yürekli taraftar bu takımı ayakta tutan en yegane temel taşıdır” diye konuştu. 
Gözbaşı’nın, Kayserispor’a büyük katkı sağladığını ve bundan dolayı maddi durumunun bozulduğunu aktaran Kılınç, sözlerine şu şekilde devam etti: “Maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber etti. Şimdi maddi durumu bozuldu diye onu oyunun dışında tutmak doğru değil. Birkaç gün önce kendisini de arayarak bizzat söyledim. Devam ettiği takdirde maddi ve manevi olarak destekçisi olduğumu da söyledim.”