Şehirlerarası otobüsler değişiyor!

Bir şirket tarafından şehirlerarası otobüslerde yapılan değişiklik sosyal medyanın gündemine oturdu. Gündem olan görüntüleri izleyenler tüm otobüslerde aynı değişikliğin yapılmasını istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şehirlerarası otobüsler değişiyor!

Sosyal medyada bir şirketin şehirlerarası otobüste yaptığı değişiklik gündem oldu. Vatandaşları çelişkide bıkana bu değişiklik çoğu kullanıcı tarafından beğenilirken, birçok kullanıcı da beğenmediğini ifade etti.

Şehirlerarası yolculuklar için geliştirilen yeni nesil ‘Yataklı Otobüs’ görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Yenilikçi otobüs tasarımı, uzun yolculukları daha konforlu ve eğlenceli hale getirmek için tasarlandı. Yataklı otobüs, her yolcuya kişisel yatak alanı sunan otobüslerde yolcular konforlu bir uyku ve dinlenme imkanı sağlayacak. Tek kişilik yataklar halinde tasarlanan otobüste yol boyunca dinlenme fırsatı bulacak. 

Şehirlerarası otobüsler değişiyor!

Vatandaşlar ikiye bölündü

Kullanıcıların birçoğu yeni tasarlanan otobüslerin çok konforlu olduğunu söyleyerek, ’12 saat yolculuklar için çok avantajlı olmuş. Koltukta oturmak çok zor oluyor’ ifadelerinde bulundu. Tasarımı beğenmeyen vatandaşlar, ‘Rahatsız koltukta horlayanlar bu yataklarda gece boyunca canımıza okur’, ‘Türkiye için asla uygun değil’, ‘Bunun temizliğine kim güvenebilir’ ve ‘Hindistan mıyız biz’ ifadelerinde bulundu.

Peki siz yeni tasarım için neler düşünüyorsunuz?