Selçuk Geçer bu rakamı bekliyor: Gram altın sahiplerinin beklediği oldu

Selçuk Geçer'in programında, altın piyasasının geleceği hakkında önemli açıklamalar yapıldı. ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, ons altının 3 bin dolar seviyesine yaklaşabileceğini belirtti. Mevcut durumda 2 bin 500 dolar civarında olan ons altın, 2 bin 475 dolar seviyesine düştükten sonra toparlanarak 2 bin 510 dolara yükseldi. Bu gelişmeler, altın yatırımcılarını gelecekteki olası kazançlar konusunda umutlandırıyor.

Selçuk Geçer bu rakamı bekliyor: Gram altın sahiplerinin beklediği oldu

Altın piyasası hakkında açıklamalarda bulunan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, Selçuk Geçer’in programında ons altının 3 bin dolar seviyesine yaklaşabileceğini dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde 2 bin 475 dolara kadar gerileyen ons altın, hızla toparlanarak 2 bin 510 dolara yükseldi. Altın fiyatlarındaki bu potansiyel yükseliş, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Vatandaşın ve yatırımcıların “güvenli liman” olarak adlandırdığı altın piyasasında dengeler değişmeye devam ederken, ekonomistler de altın için kritik seviyeleri işaret etmeye devam etti.


ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ile piyasaların analizini yapan Selçuk Geçer, canlı yayında altın yatırımcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama yaptılar.

Altın tarafındaki yükseliş devam ederken, yatırımcılar ons altında durumun ne olacağını dört gözle bekler hale geldi.

"3 BİNE YAKLAŞABİLİR"

Geçer’in “Ons altın 3 bin üstü görür mü?” sorusuna Gökalp İçer, ‘3 bine yaklaşabilir’ cevabını verdi.

2 bin 500 dolarda seyreden ons altın 2 bin 475 bandındaki kritik seviyesine iğne atmış, daha sonra da hızlıca toparlamış 2 bin 510 dolar seviyesini görmüştü.