ŞEYTANIN ASKERLERİ

Türkiye, 15 Temmuz'da tarihinin en kara günlerinden birini yaşadı. Vatanına, ülkesine, milletine ihanet edip, tüm bilgilerini yurtdışına kaçıran birkaç yıldan beri Türkiye'yi farklı şekillerde çökertmeye çalışan paralel terör örgütü, önceki akşam eşine hiçbir yerde rastlanmayacak alçakça, haince ve şeytanca bir kalkışma gerçekleştirdi.

ŞEYTANIN ASKERLERİ

TSK’nın içine sızmış FETÖ’cü cunta, İstanbul, Ankara başta olmak üzere bazı illerde uçak, helikopter ve tanklarla binlerce askeri sokağa çıkararak, darbe girişiminde bulundular. Bu hain girişimi duyan Türk halkı, ülkenin her tarafında sokağa döküldü. Bunun üzerine zaten cinnet halinde olan vatan hainleri, uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla ve ağır silahlarla sivil vatandaşların üzerine ateş açtılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü, MİT binasını bombaladılar. Dahası bu ülkenin Cumhurbaşkanının hayatına kast edecek kadar ileri gittiler. Kendi milletine, kendi askerine kurşun sıkacak biçimde yetiştirilen bu örgütün askerleri, olsa olsa şeytanın askerleri olabilir. Bu yapı da şer ve şeytan odaklıdır.

Bu saatten sonra hala bu örgüte sempati duyan, hala bir şekilde bağlantısı olan, hala ama ile lakin ile başlayan cümleler kuranlara hayat hakkı tanınmamalı. Bunlara acıyan, “tamam ama hükümet de fazla abartıyor” diyenler bir kez daha yanılmıştır. Eğer bu darbe gerçekleşmiş olsaydı, emin olun bu ihanet çetesi, hiç birimize zerre acımayacaktı.

Bu girişimi duyar duymaz Türk bayrağını alarak ben de Cumhuriyet Meydanı’na geldim. Orda ve sonrasında televizyonda gördüğüm manzara bir kez daha bu milletin büyüklüğünü ortaya koydu. Sağcısı, solcusu, milliyetçisi herkes, ülkesine öyle bir sahip çıktı ki bu kara günü Türkiye’nin geleceği için büyük bir aydınlığa çevirdiler.