Sıcaktan bunalan oraya akın etti

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde düzenlenen 8. Geleneksel Oğlakçı Şenlikleri'ne Cumhur İttifakı yoğun katılım sağladı. AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları, vatandaşlarla buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sıcaktan bunalan oraya akın etti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde düzenlenen 8. Geleneksel Oğlakçı Şenlikleri'ne Cumhur İttifakı yoğun katılım sağladı. AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları, vatandaşlarla buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sıcaktan bunalan oraya akın etti

Şenlik alanı, sabahın erken saatlerinden itibaren Yahyalı halkı ve çevre ilçelerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar, el sanatları gösterileri ve çocuklar için düzenlenen çeşitli etkinlikler şenliğe ayrı bir renk kattı. Alanda kurulan sahnede yerel sanatçılar izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Sıcaktan bunalan oraya akın etti

Kayseri’nin şelaleleriyle ünlü Yahyalı ilçesinde vatandaşlar, Oğlakçı Şenlikleri'ne yoğun katılım sağladı. AK Parti Yahyalı teşkilatından yapılan açıklamada, “Bu yıl 8.'si düzenlenen Geleneksel Oğlakçı Şenlikleri'ne Cumhur İttifakı olarak katıldık. Şenliklere AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Meral Koşar da misafirimizdi. İlçe Başkanımız Sn. Adem Sarıçiçek ve Yahyalı Belediye Başkanımız Sn. Esat Öztürk de katılarak vatandaşlarımızla buluştular. Ayrıca İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ayşe Sivritepe ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz, Cumhur İttifakımızın MHP İlçe Başkanı Sn. Nebi Akkuş ve Kadın Kolları Başkanı da katıldılar. Yoğun katılımın olduğu Oğlakçı Şenlikleri'nde halkımızın ilgisini başkanlarımız karşılıksız bırakmadı; hepsiyle tek tek ilgilendiler. Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sergilendiği şenlikte, yoğun ilgi gösteren halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” denildi.

Sıcaktan bunalan oraya akın etti

Şenliğe katılan vatandaşlar, etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, organizasyonun her yıl daha da gelişerek devam etmesini temenni ettiler. Şenlik alanındaki coşku ve neşe, Yahyalı’nın birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla baktığının en güzel göstergesi oldu.

Sıcaktan bunalan oraya akın etti