Şiddete karşı tek ses - Kapalı Kale

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, kadına şiddete dikkat çekmek için Cumhuriyet Meydanında 500 adet sarı ve kırmızı çiçek dağıttı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Şiddete karşı tek ses - Kapalı Kale

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, son zamanlarda yaşanan üzücü olaylara kayıtsız kalmadı. Sarı-Kırmızılı kulübün en büyük destekçisi olan Kapalı Kale, Cumhuriyet Meydanı'nda anlamlı bir farkındalık etkinliği daha gerçekleştirdi. Grup, 500 adet sarı ve kırmızı renkten oluşan çiçek buketlerini dağıttı. 

Şiddete karşı tek ses - Kapalı Kale

Kadına şiddete karşı çiçek dağıttılar

Kapalı Kale Taraftar Grubu'ndan yapılan açıklamada, "Son günlerde ülkemizde yaşanan elim olaylara kayıtsız kalmamak adına, 500 adet sarı ve kırmızı renkten oluşan çiçek buketlerini hepimizin canı, baş tacı olan kadınlarımıza dağıtarak onların hayatımızdaki önemini vurgulamak istedik. Şiddete maruz kalarak hayatlarını kaybeden kadınlarımız başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz. Her koşulda kadınlarımızın yanında olduğumuzu yüksek sesle dile getiriyoruz. Kadına Şiddete Hayır."

Şiddete karşı tek ses - Kapalı Kale

Şiddete karşı tek ses

Kapalı Kale, yaptığı bu anlamlı hareketle alkış aldı. Şiddete karşı tepkisini tepkilere sessiz kalmayan Taraftar grubu, dağıttıkları çiçeklerle kadına yönelik şiddete dikkat çekerek, gönülleri bir kez daha fethetti.

Şiddete karşı tek ses - Kapalı Kale