Şiddetli yağışlar yolları sele döndürdü

Kayseri'de yaşanan şiddetli yağışlar yolları sele döndürdü. Yoğun sağanak sonrası ulaşım aksadı. Yağış, şehir merkezi ve ilçelerde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Şehrin her noktasında su taşkınları meydana geldi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şiddetli yağışlar yolları sele döndürdü

Kayseri'de son günlerde sık sık yaşanan şiddetli yağışlar, şehir merkezinde ve ilçelerde büyük bir sel felaketine yol açtı. Şiddetli yağışlar sonucunda yollar adeta dereyedönerken ulaşımda aksamalara neden oldu. 


Yoğun sağanak sonrası araçlar sel suları içinde mahsur kalırken, vatandaşlarda su basan cadde ve sokaklarda zor anlar yaşadı. 

Meteoroloji yarın için uyardı


Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunda yine sağanak ve sele karşı uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada hafta boyunca sürecek olan sağanaklar için tedbirli olunması gerektiği belirtilirken, "Kuvvetli uyarı uyarısı: Kayseri'de yağışların; öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetle beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, şiddetli rüzgar, yerel dolu yağmuru vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.