Sigaraya zam geldi!

Sigara tiryakilerine bir kötü haber daha geldi. Sigara fiyatlarına zam devam ediyor. Bakın hangi sigara grubuna kaç TL zam geldi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sigaraya zam geldi!

Sigara tiryakilerine kötü haber gecikmedi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris sigara grubuna zam geldiğini duyurdu.

Özellikle gençler arasında popüler olan Malbora grubunun fiyatlarına önemli bir artış yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, Malbora gurubundaki sigaraların fiyatları %15 oranında arttı. Bu zam, bir paketin fiyatını ortalama 5 TL daha yükseltti. Zammın temel sebebini artan üretim maliyetleri ve vergi düzenlemeleri olarak açıklanıyor.

Sigara fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Son olarak 5 Ağustos (bugün) itibariyle Philip Morris grubuna 5 TL’lik zam geldi. Haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. Dündar paylaşımında, ‘Hayırlı olsun PM sigara grubuna zam geldi. Paket başı 5 TL!’ yorumu ile gelen zammı sosyal medya hesabından duyurdu. Gelen zam ile birlikte Philip Morris sigara grubundan en ucuz sigara 69 TL olurken, en pahalı sigaranın fiyatı 77 TL’ye çıktı.

Güncel fiyat tablosu ise şöyle;

Sigaraya zam geldi!