Sıla bebek Kayseri'den Tekirdağ'a gitmiş!

Türkiye, Narin Güran olayının hemen ardından Sıla bebeğe ağladı. Cinsel istismar ve şiddete uğrayan Sıla bebek hastanede verdiği yaşam mücadelesini ne yazık ki kaybetti. Sıla bebeğin Kayseri'den Tekirdağ'a gittiği öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Sıla bebek Kayseri'den Tekirdağ'a gitmiş!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla bebek uzun süre cinsel istismar ve şiddete maruz kaldı. Öyle ki anne de bu suça ortak oldu. Kamuoyunda infiale yol açan kan donduran bu olayda. Sıla bebeğin Kayseri'de gittiği belirtildi.

HaberTürk'te yer alan habere göre, Sıla bebek uzun süre komşusunun evinde cinsel istismar ve şiddete maruz kaldı. 2 yaşındaki minik bebeğin annesi Bakiye Yeniçeri banyoda bezdeki kan lekelerini farketti. Ancak durumu anlasa da sesini çıkarmadı, bezi farklı bir mahallenin çöp konteynerına attı.

Ne olduysa Kayseri'den gittikten sonra oldu...

25 yaşındaki Bakiye Yeniçeri Kayseri'de yaşıyordu. Korkunç olaydan yaklaşık 2 hafta önce Yeniçeri eşini terk edip çocuklarını alarak Tekirdağ'a gitti. Burada eski arkadaşı Sanlı Ö'nün yanına yerleşen Yeniçeri, gündüzleri dışarı çıktığı için çocuklarını karşı komşusunun evine bırakıyordu.

 

 

Yeniçeri'nin çocuklarını bıraktığı komşusunun evinde yaşlı bakım hastası kadın ile 32 yaşındaki oğlu Kani A. ile birlikte yaşıyordu. 

Kafasını buzdolabına vurdu!

Uzun süre şiddete maruz kalan ve son olarak beyin kanaması geçiren Sıla bebeğin soruşturmasında K.A ilk ifadesinde bebeğin düştüğünü söyledi.

Olay yerinde çocuğun nasıl düştüğünü canlandırmasını isteyen ekiplere karşılık veremeyen K.A olayın gerçek yüzünü anlattı.

K.A bebeği önce sopayla dövdüğünü ardından kafasını buzdolabına vurduğunu  anlattı.