Şimdi değeri daha iyi anlaşılıyor!

Kayserispor'da taraftarların 'Come to Kayserispor' çağrısının ne kadar önemli olduğu zaman geçtikçe daha da iyi anlaşılıyor. Asistin asistini yapma özelliğiyle Kayserispor'a önemli katkılar sağlayan Mane, Hatayspor maçında kilidi açtı ve galibiyette önemli rol oynadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber bülteninde...

Şimdi değeri daha iyi anlaşılıyor!

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Carlos Mane için 23 Temmuz 2021 yılında 'Come to Kayserispor' çağrısı yapmıştı.

Geldiği ilk sezon eleştirilen, ardından ise beklenen performansı gösteren Portekizli, Hatayspor maçında kilidi açan isim oldu. Gaziantep FK maçının aksine Hatayspor deplasmanında yedek soyunan Mane, karşılaşmanın 62. dakikasında oyuna dahil oldu. Teknik direktör Sinan Kaloğlu, Duckens Nazon’u oyundun çıkardı, yerine ise Carlos Mane’ye şans tanıdı. Portekizli de kıvrak zekası ve yüksek teknik kapasitesiyle 77. dakikada Kartal Kayra Yılmaz’ın attığı golün pasını verdi. Mane, Stephane Bahoken’e kazandırdı. Kamerunlu ise müsait olmasına rağmen Kartal Kayra Yılmaz’a pas verdi. Kartal da düzgün bir vuruş ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Şimdi değeri daha iyi anlaşılıyor!

Asistin asistini yapma özelliği var

Asistin asistini yapma özelliğiyle Kayserispor’a önemli katkılar sağlayan Mane, maç genelinde çok fazla topla buluşmasa da verdiği akıl dolu paslarla ve attığı kritik gollerle değer kazandırıyor. Mane, ilk yıl teknik direktör Hikmet Karaman tarafından çok fazla değerlendirilmese de değeri zamanla daha iyi anlaşıldı. Taraftarın Portekizli futbolcusu 'Come to Kayserispor' çağrısının da ne kadar haklı olduğu bir kez daha anlaşılmış oldu.