Simit Sarayı ne zaman borsada işlem görecek?- Halka arz haberleri

Geçtiğimiz günlerde Ekim 2023'te halka arz olacak şirketler listesinde yer aldığı görülen Simit Sarayı'nın ne zaman borsada işlem göreceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Simit Sarayı ne zaman borsada işlem görecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Simit Sarayı ne zaman borsada işlem görecek?- Halka arz haberleri

Geçtiğimiz günlerde Sermaye Piyasa Kurulu (SPK) tarafından Ekim 2023’te halka arz olacak şirketler açıklanmıştı. Bu şirketler arasında Türkiye’de ünlü pastane Simit Sarayı da yer alıyordu. Peki Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. ne zaman borsada işlem görecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Simit Sarayı belirlenen tarih aralığında 10,24 TL hisse fiyatından talep topladı. Peki, Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi ve borsada ne zaman işlem görecek?

10,24 TL’den talep toplayan şirket yatırımcılarına 13-14 lot (143 TL civarında) dağıtımda bulundu.

Dmr Unlu Mamuller halka arzının büyüklüğü 768 milyon TL olarak açıklanırken şirketin açıklık oranı yüzde 40,47 olarak belirlendi. Hisse fiyatı ise 10,24 TL olarak açıklandı.

Simit Sarayı’nın borsada 27-28 Eylül tarihlerinde Yıldız Pazar’da DMRGD koduyla işlem görmesi edinilen bilgiler arasında yer alıyor.