Sinan Kaloğlu Başakşehir maçına çıkacak mı?

Kayserispor'da yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu, Başakşehir maçında takımın başında çıkacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in hazırladığı Kayseri haber bülteninde...

Sinan Kaloğlu Başakşehir maçına çıkacak mı?

Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz’ın istifasının ardından anlaşma sağlanan Sinan Kaloğlu, gündemden düşmüyor. Kaloğlu, taraftarlar arasında büyük tartışma konusu oldu. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar, genç teknik adamın Süper Lig tecrübesine sahip olmaması nedeniyle yönetime eleştirilerini yoğunlaştırdı. Başkan Ali Çamlı ise tüm bu tepkilere rağmen Sinan Kaloğlu ile anlaştıklarını resmi olarak duyurmuştu. Peki, Kaloğlu Başakşehir maçında sahada olacak mı?

Sinan Kaloğlu Başakşehir maçına çıkacak mı?

Sinan Kaloğlu İstanbul'a gidecek mi? 

Kayserispor’un İstanbul deplasmanında Başakşehir ile oynayacağı zorlu mücadelede, Sinan Kaloğlu’nun takımın başında olmayacağı kesinlik kazandı. Süper Lig deneyimi bulunmayan genç çalıştırıcının, takımın başında çıkmayacağı öğrenildi. Kaloğlu'nun milli aradan sonra Kayserispor-Gaziantep FK maçında ilk kez takımının başında olması bekleniyor. Kayserispor’un Başakşehir karşısında ise sahaya altyapı antrenörü Alper Kelkitli’nin teknik sorumlu olarak çıkacağı gelen bilgiler arasında yer aldı,

Taraftarların tepkileri dinmiyor

Süper ligde onlarca tecrübeli teknik direktör bulunurken, Sinan Kaloğlu’nun göreve getirilmesinin yankıları sürüyor. Kayserispor taraftarları yönetime olan tepkisini arttırdı. Özellikle sosyal medya üzerinden bu karar, sert bir şekilde eleştirilmeye devam ediyor. Taraftarların, Kayserispor’un milli aradan sonra Kayseri’de Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanacak olan maçta yönetimi protesto etmesi bekleniyor..

Sinan Kaloğlu Başakşehir maçına çıkacak mı?

Kayserispor-Gaziantep FK maçı ne zaman oynanacak?

Kayserispor, Süper Lig'in 9. hafta mücadesenide Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Bu mücadele, 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu maçı, Kayserispor ve Sinan Kaloğlu için bir dönüm noktası olması bekleniyor.