Sinan Kaloğlu gözünü kararttı! Futbolculara izin yok

Süper Lig'in 9. haftasında dün (19 Ekim Cumartesi) Gaziantep FK'yı konuk eden ve iyi oyun sergilemesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Kayserispor'da hedef Hatay maçı olarak belirlendi. Sarı-kırmızılı ekipte teknik adam Sinan Kaloğlu, oyunculara izin vermeden Hatay maçı hazırlıklarına başladı. Detaylar haberimizde...

Sinan Kaloğlu gözünü kararttı! Futbolculara izin yok

Bellona Kayserispor'da galibiyet hasreti Gaziantep FK maçıyla da devam ettti. Ligin 9. haftasında konuk ettiği Güneydoğu Anadolu ekibiyle 2-2 berabere kalarak ligdeki puanını 5 yaptı.

Rakibine oranla çok iyi futbol oynayan ve pozisyonlar da bulan Sarı-kırmızılı ekip, aradığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Sinan Kaloğlu gözünü kararttı! Futbolculara izin yok

MAÇTAN HEMEN SONRA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kayserispor'da yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu ilk maçında oynattığı futbolla bazı kesimler tarafından beğeni kazansa da galibiyet gelmeyince oyun gölgede kaldı. Kaloğlu, Gaziantep maçının hemen ardından Hatayspor maçı hazırlıklarına başladı. Oyunculara izin vermeyen Kaloğlu, Pazar günü idman gerçekleştirdi. 

HEDEF MERSİN'DE GALİBİYET

Galibiyet hasreti 8 maça çıkan Kayserispor, Hatay maçıyla birlikte ilk galibiyetine ulaşmayı amaçlıyor. Kayserispor ligin 10. haftasında 26 Ekim Cumartesi günü saat 13:30'da Mersin Stadyumu'nda oynanacak.