Sinan Kaloğlu ihtimaline tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kaysersipor'da Sinan Kaloğlu ile görüşülmesi ve yüksek oranda anlaşılması tepkileri de beraberinde getirdi.

Sinan Kaloğlu ihtimaline tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kayserispor'da teknik direktör problemi devam ediyor. Burak Yılmaz’ın istifasının ardından birçok isim gündeme geldi. Teknik direktörlük görevi için Sinan Kaloğlu Kayseri'ye geldi. 

Kayserispor'da, 30 Eylül Pazartesi günü Beşiktaş yenilgisinen ardından Teknik Direktör Burak Yılmaz, istifa etmişti. Yılmaz ile yolların ayrılmasının ardından son olarak Gençlerbirliği’ni çalıştıran Sinan Kaloğlu, Kayseri'ye davet edildi. Süper Lİg tecrübesi bulunmayan Kaloğlu için Başkan Ali Çamlı, "Şu an anlaşma olmadı. Ama Sinan Kaloğlu hocamızı Kayseri'ye davet ettik, sağ olsun bizi kırmadı geldi. Hem kendisi düşünecek hem biz düşüneceğiz. Sonrasında Kayseri için doğru kararı vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı. 

Binlerce Kayserispor taraftarı, Sinan Kaloğlu ismi için, "Kayserispor deneme tahtası değil, takımın başarısını istemeyenler tecrübesiz hocaları öneriyor bu tuzağa düşmeyin. Konuşmalara bakılırsa anlaşıllamış henüz, İnşallah olmaz. Bir denemediğimiz Sinan Kaloğlu kalmıştı. Ona sıra gelene kadar Kayseri'de ne teknik direktörler var. İyi bir Süper Lig deneyimli teknik direktör alın. Olmadı Kayserili tercih edin. Burak Yılmaz niye gitti o zaman. Takıma hükmedecek disiplinli bir hoca lazım. Siz gidiyorsunuz stajer hoca getiriyorsunuz. Bu, takımda kime sözünü geçirecek.Burak Yılmaz için söylediklerimi Sinan Kaloğlu için de söylüyorum. Sinan doğru tercih değil."