Sinan Kaloğlu Kayserispor'da başarılı olur mu?

Kayserispor'da tüm gözler yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu'ya çevrilmiş durumda. Genç teknik direktör Sinan Kaloğlu, Kayserispor'a başarılı olur mu? Kaloğlu'nun taktik hamleleri işe yarar mı? Miguel Cardoso Gaziantep FK maçına damga vurması yüzleri güldürdü. Sinan Kaloğlu, sarı-kırmızılı takımı toparlayıp, yeniden başarıya taşıyabilecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Sinan Kaloğlu Kayserispor'da başarılı olur mu?

Kayserispor’da Burak Yılmaz’ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Sinan Kaloğlu başarılı olur mu? Yeni teknik direktörün ilk maçta takım üzerindeki etkisi olumlu yansıdı. Kaloğlu’nun, kadro seçimindeki değişiklikleri tartışmalara yol açarken, oynanan futbol göz doldurdu.

Sinan Kaloğlu Kayserispor'da başarılı olur mu?

Futbolcuların isteği umut verdi

Sarı-Kırmızılı takımda, inanılmaz bir istek ve üst düzey bir mücadele vardı. Genç çalıştırıcının Kayserispor’daki ilk hamleleri ve takım üzerinde uygulayacağı taktik planları skora yansımış olmasa da gelecek adına umut verdi. Kaloğlu’nun dokunuşları takımın gidişatını etkileyecek mi? Kaloğlu, takımı toparlanıp yeniden galibiyet serisine başlamasını sağlayabilecek mi? Kayserispor camiasında bu sorular büyük bir merakla yanıt bekliyor. Genç çalıştırıcının özellikle Miguel Cardoso üzerindeki etkisi dikkatlerden kaçmadı. Portekizli futbolcu, adeta küllerinden doğdu. Cardoso, bir gol atarken, bir de asist yaptı.

Sinan Kaloğlu Kayserispor'da başarılı olur mu?

Taraftarların endişesi var

Kayserispor taraftarları, takımın gerek iç saha gerekse de deplasmanlarda galibiyet elde edememesi endişe oluşturuyor. Sarı-Kırmızılı takımın 12 maçtır galibiyet alamaması ve yaşanan sakatlıklar başarısızlığın dikkat çeken detayı olarak görünüyor. Yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun gelişiyle takımda yeni bir hava yaşanması, yüzleri güldürdü. Hafta sonu alınan beraberlik moralli bozarken, takımın ortaya koyduğu mücadele umut verdi. Taraftarlar, takımın biran önce galibiyet serisi yakalayarak, alt sıralardan uzaklaşmasını sabırsızlıkla bekliyor.