Sinan Kaloğlu'nun ilk hamlesi işe yaradı - Kayserispor haberleri

Kayserispor, Gaziantep FK maçına hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun takım üzerindeki ilk hamlesi olumlu sonuç verdi. Kayserispor ile Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber bülteninde...

Sinan Kaloğlu'nun ilk hamlesi işe yaradı - Kayserispor haberleri

Kayserispor, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılı ekip, kendi sahasında ve seyircisi önünde avantajını kullanarak Gaziantep temsilcisini eli boş göndermeyi amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kayserispor’da, sakatlıkları devam eden Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Sinan Kaloğlu'nun ilk hamlesi işe yaradı - Kayserispor haberleri

Kaloğlu dokunuşu işe yaradı

Teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun yönetiminde oyuncuların motivasyonlarının son derece yüksek olduğu gözlendi. Antrenmanlarda futbolcuların hırslı, istekli ve bir o kadar da keyifli olduğu dikkat çekiyor. Teknik direktör değişikliği sonrası takımda morallerin yükseldiği ve bu durumun antrenmanlara da olumlu yansıdığı görülüyor. Bu da yönetim ve taraftarın yüzünü güldürüyor.

Sinan Kaloğlu'nun ilk hamlesi işe yaradı - Kayserispor haberleri

Sinan Kaloğlu’ndan kadro affının meyveleri geliyor

Teknik direktör Sinan Kaloğlu, ilk hamlesini kadro dışı bırakılan Dimitrios Kolovetsios ve Joseph Attamah’ı affederek yaptı. Bu kararın ardından takım içinde olumlu bir hava esmeye başladı.

Kayserispor Gaziantep FK maçı ne zaman oynanacak?

Kayserispor ile Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşma, 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak. Geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynanan maçta Kayserispor, Gaziantep’i 2-0 mağlup etmiş, deplasmandaki karşılaşma ise 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Sarı-Kırmızılı ekip, sahadan galibiyet ile ayrılıp, yeni sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırmak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekip, bugünkü antrenmanla Gaziantep FK karşılaşması için hazırlıklarına devam edecek.