Sinan Kaloğlu'nun ilk sorduğu futbolcu kim? Kayserispor haberleri- Ks

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu, takımın mevcut durumunu araştırıyor. Tüm geçmiş maçları izleyen Kaloğlu, bunun üzerine analizler yaparak, futbolcuların özelliklerine göre yeni bir sistem oluşturmayı amaçlıyor. Genç çalıştırıcı, Kayseri'ye geldiğinde ilk hangi oyuncuyu sordu? Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde....

Sinan Kaloğlu'nun ilk sorduğu futbolcu kim? Kayserispor haberleri- Ks

Kayserispor’da Burak Yılmaz’ın istifasının ardından takımın başına geçen teknik direktör Sinan Kaloğlu, takım izin yaparken, mesai yapmaya devam ediyor. 

Analizlerini ekibiyle birlikte sürdüren genç çalıştırıcı, bu sezon Sarı-Kırmızılı ekibin oynadığı tüm maçları detaylı bir şekilde izliyor. Kaloğlu, bu şekilde kısa zamanda takımı tanımaya çalışıyor. Takımın kalitesi üzerine yoğunlaşan Kaloğlu, Kayserispor’daki oyuncu kadrosunun oldukça yetenekli olduğunu ifade etti. Özellikle takımın sahip olduğu kaliteli ayaklara dikkat çeken Kaloğlu, yeni oyun sistemini oluşturmak için geniş çaplı analiz yapıyor. Genç teknik direktörin takım bütünlüğünü sağlayarak kısa zamanda seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak istediği öğrenildi. Kaloğlu’nun, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’ni kümede tutarak büyük bir başarı göstermesi, Kayserispor taraftarlarının da umutlarını arttırdı.

Sinan Kaloğlu'nun ilk sorduğu futbolcu kim? Kayserispor haberleri- Ks

Mehdi Bourabia’ya yakın takibe aldı

Sinan Kaloğlu’nun takımda ilk dikkatini çeken oyuncunun Mehdi Bourabia olduğu öğrenildi. Bourabia’nın çok kaliteli bir futbolcu olmasına rağmen performansında eksiklikler olduğunu fark eden Kaloğlu, bu durumu değerlendiriyor. Oyuncunun kondisyon düzeyinin az olduğunu tespit eden Kaloğlu, tecrübeli oyuncudan daha fazla yararlanmak istediğini söyledi. Kaloğlu, Mehdi gibi birkaç oyuncunun da fiziksel kapasitelerinin arttırılması gerektiği yönünde fiker beyat ettiği kaydedildi. 

Sinan Kaloğlu'nun ilk sorduğu futbolcu kim? Kayserispor haberleri- Ks

Kaloğlu Kayserispor'u neden tercih etti?

Şu ana kadar Altay ve Gençlerbirliği'ni çalıştıran kariyerinin henüz başında olan Sinan Kaloğlu, Kayserispor’un mevcut kadrosunun oturmuş ve başarıyı daha önce yakalamış olmasından dolayı tercih ettiği konuşuluyor. Kaloğlu'nun, ilk olarak Burak Yılmaz ile görüştüğü ve edindiği bilgi üzerine hareket ettiği de öğrenildi. Genç çalıştırıcının takımın mevcut potansiyelini daha çok çalışma ve doğru taktiklerle arttırması bekleniyor.