Sinan Kaloğlu'nun teknik ekibinde kimler var? Kayserispor - Spor Haberleri

Kayserispor teknik direktörlüğüne getirelen Sinan Kaloğlu'nun, teknik ekibinde hangi isimler yer alacak? Engin Özdemir ve Altay Nazif Dağdelen'in ekibe katılmasına kesin gözüyle bakılırken atletik performans ve analizci pozisyonları için yeni isimler bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Sinan Kaloğlu'nun teknik ekibinde kimler var? Kayserispor - Spor Haberleri

Kayserispor’da geçtiğimiz hafta teknik direktörlük görevine getirilen Sinan Kaloğlu’nun teknik ekibinde hangi hocalar var? Kaloğlu’nun teknik ekibinde kimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Bazı isimler kesinleşmeye başladı. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Engin Özdemir’in Kaloğlu’nun ekibinde olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca, kaleci antrenörü olarak da Altay Nazif Dağdelen’in ismi öne çıkıyor. Dağdelen, Çağdaş Atan’ın döneminde de görev almıştı. Atletik performansçı ve analizci için de birkaç isim geçmiş olsa da henüz netleşen bir bilgi yok.

Sinan Kaloğlu'nun teknik ekibinde kimler var? Kayserispor - Spor Haberleri

Kayseri’de yönetimle görüşmeler yapılmıştı

Sinan Kaloğlu, geçtiğimiz hafta Perşembe günü Kayseri’ye gelerek Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir araya gelmişti. Kaloğlu, bu görüşmelerde projelerini sunmuştu. Kaloğlu ile sezon sonuna kadar sürecek bir anlaşma sağlandı. Teknik direktör, bugün ilk antrenmanına çıkacak. Aynı zamanda Kaloğlu’nun teknik ekibi netlik kazanacak.

Teknik ekipte değişiklikler olacak mı?

Kaloğlu’nun ekibinde şu ana kadar yalnızca birkaç isim netleşmiş durumda. Atletik performans uzmanı ve analizci pozisyonları için yeni isimler bekleniyor. ALtyapı Sorumlusu Alper Kelkitli'nin Kaloğlu'nun ekibinde yer alıp almayacağı da merak konusu oldu.