Skolyoz hastalarının tedavi sürecine yatırım desteği!
TÜBİTAK 1812-Yatırım Tabanlı Girişimcilik Programı (BiGG) 2024-1 Çağrısı sonuçları ile Niğde Teknopark A.Ş.'de bir yatırımcı sunduğu proje için destek almaya hak kazandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...
TÜBİTAK 1812-Yatırım Tabanlı Girişimcilik Programı (BiGG) 2024-1 Çağrısı sonuçları açıklandı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknopark A.Ş.’de bir yatırımcı sunduğu proje için 900 bin TL destek almaya hak kazandı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknopark A.Ş.’nin uygulayıcı kuruluş olarak yer aldığı Girişimci Rampası Konsorsiyumu’nun koordinasyonunda yürütülen programda, Niğde Teknopark A.Ş. aracılığıyla başvuru süreci tamamlanan girişimcinin projesi 900 bin TL destek almaya hak kazandı.
Niğde Teknopark A.Ş. girişimcisi Şule Söylemezoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı "Skolyoz Hastalığını Analiz ve Takip Edebilen Giyilebilir Cihaz" başlıklı projeyle skolyoz hastalarına tedavi süreçlerinde büyük bir yenilik ve kolaylık sağlanması amaçlanıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, projeye verilen bu desteğin, bölgedeki girişimcilik ekosisteminin gelişimine önemli katkılar sunacağını belirterek, “Projenin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni eder, Teknopark Girişimcimiz Şule Söylemezoğlu Hanımı bu başarısından dolayı tebrik ederim” dedi.