Sagopa Kajmer'in Kayseri'ye gelişine sayılı günler kaldı!

Ünlü sanatçı Sagopa Kajmer'in Kayseri'ye geliyor. Müzikseverler o günü iple çekiyor. Peki Kayseri'de Sagopa Kajmer Konseri ne zaman olacak? Sagopa Kajmer bilet fiyatları ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Sagopa Kajmer'in Kayseri'ye gelişine sayılı günler kaldı!

Kayserililer Sagopa Kajmer ile 27 Ekim Pazar günü coşacak. Ünlü şarkıcının yıllara damga vuran Toz Taneleri, Galiba, Ateşten Gömlek gibi şarkıları hep bir ağızdan seslendirilecek.

Wikipedia internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Sagopa Kajmer, rap kariyerine Silahsız Kuvvet olarak başladığı sırada şarkılarında Anadolu ezgileri ve türküleri kullandı. İlk iki albümde sokak tarzına ağırlık veren Sagopa Kajmer 3. albümüyle birlikte karamsar bir havada hayatı ele aldı.

Savaş ve insanlık üzerine şarkılar yaptı. Başta küfürlü şarkılar söyleyen Sagopa Kajmer daha sonra bundan vazgeçti. Ayrıca ünlü olmamak için şarkılarını değişik bir ses tonuyla söyledi. Vokalinin arabesk olduğu düşünülmektedir.

Sogopa Kajmer'in Kayseri'ye gelişine sayılı günler kaldı!

Büyük konser Erciyes Kültür Merkezi'nde!

Sagopa Kajmer konseri 27 Ekim Pazar günü Erciyes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Konser alanına dışarıdan yiyecek veya içecek alınmayacak.

Bilet fiyatları yüz güldürüyor!

Sagopa Kajmer konserinin bilet fiyatları yüz güldürüyor. Avantajlı dönem fiyatı 880 TL olarak belirlendi. Ayrıca 4 yaş üstü de bilet fiyatlarına tabi olacak. Satın alınan biletlerde iptal, iade veya değişiklik yapılamayacak.

Bilet almak için tıklayın...