Şok iddia: Fethullah Gülen'in cenazesini kaçıracaklar!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Fetullah Gülen'e göstermelik bir tören yapılmasının ardından cenazesini kaçıracaklar. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Şok iddia: Fethullah Gülen'in cenazesini kaçıracaklar!

15 Temmuz hain darbe girişiminin sorumlusu, terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in hayatını kaybetmesinin ardından ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre, FETÖ’nün ABD sorumlusu Türkyolu göstermelik bir tören düzenleyip cenazeyi kaçıracak.

15 Temmuz hain darbe girişimden 251 vatandaşımızı şehit ettiren FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümü terör örgütü içinde kavgaların da başlamasına neden oldu.

Suikastlara varacak olaylar bekleniyor!

haberler.com’da yer alan habere göre, FETÖ içinde maddi gücü ele geçirmek isteyen kişilerin birbirleriyle sert tartışmalar yaşadığı ve yakın dönemde suikastlara varacak olayların da yaşanabileceği iddia ediliyor.

Nereye gömüleceği tartışma konusu!

Güvenlik kaynaklarına göre örgüt elebaşı Gülen’in ölümü heyet içindeki mücadeleyi ateşe çevirdi. Örgüt liderinin nereye gömüleceği, namazı kimin kıldıracağı ve cenazeye kimlerin katılacağı tartışma konusu oldu. Öte yandan Gülen’in vasiyeti olarak annesinin yanına Türkiye’ye gömülmek istediği de aktarıldı.

Güvenlik kaynakları: Türkyolu cenazeyi kaçırabilir!

Haberde, Türkyolu’nun cenazenin kendi kontrolünde bir an önce defnedilmesini istediği ancak heyetin yaşlılarının Avrupa’dan geleceklerin beklenmesi taraftarı olduğu ifadelerine yer verildi. Türkyolu’nun, bu yüzden göstermelik bir cenaze töreni düzenleyip, cenazeyi kaçıracağı yönünde haberler de ortaya atıldı.

Örgüt içinde Gülen’i, Said Nursi gibi bir havaya sokmak isteyenlerin bulunduğu belirtiliyor. Mezarın bilinmemesi konusunda örgüt içinde ortak bir karar var. Cenazenin çok az sayıda insanın katılımı ile kılınıp, son ikamet ettiği Türkyolu’nun damadının evinin arazisi içindeki ormanlık alanda defnedilmesi planlanıyor. Bu şekilde mezarın güvende olacağı düşünülüyor ancak Türkyolu’nun cenazeyi kaçırma ihtimalinin olması da örgütün diğer güç odaklarını endişeye sevk ediyor.