Son dakika: Berna Gözbaşı Kayserispor'a yeniden talip!

Kayserispor'da son dakika gelişmesi yaşandı. Eski başkan Berna Gözbaşı yeniden sarı kırmızılı kulübe talip olduğunu açıkladı.

Son dakika: Berna Gözbaşı Kayserispor'a yeniden talip!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı geçtiğimiz gün Sivasspor maçının ardından yaptığı konuşmada adeta açtı ağzını yumdu gözünü... Ali Çamlı'nın bugün açıklama yapmasına dakikalar kala Berna Gözbaşı, yeniden Kayserispor 'a talip olduğunu açıkladı.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Kayserispor, sahasında Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ali Çamlı, istifa ettiğini ve pazartesi günü genel kurul kararı alacağını söyleyerek bir önceki yönetime yüklendi.

Önceki Başkan Berna Gözbaşı’nın kulübün gelirlerine temlik koydurduğunu söyleyen Çamlı, "Galip gelip söylemek istiyordum ama artık bu takım benim açımdan yönetilemez hale gelmiştir. Seyircilerin aldığı biletlerin dahi temlikte olduğu bir ortamda ne yapmamı bekliyorsanız onu yaptım. Kayseri’nin kuruşunu ziyan eden kim varsa ömrünün sonuna kadar rezil olsun. Affımı istiyorum, genel kurul kararı alacağım. Herkes kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Bizim de içeride alacaklarımız var, feda olsun bu şehre, 1 kuruşunu bile talep etmeyeceğim. Gelecek, genel kurulda yaptıklarını anlatacak. Yoksa ben anlatırsam inanın bu sokaklar onlara dar olur. Beni anlatmak zorunda bırakmasınlar. Kayserispor asla sahipsiz kalmaz.''dedi.

Kayserispor başkanı Ali Çamlı yaşanan gelişmelerle ve dosyalarla ilgili önemli açıklamalar yapmasında dakikalar kala Gözbaşı da sosyal medya hesabından Kayserispor başkanlığına yeşil ışık yaktı.

Son dakika: Berna Gözbaşı Kayserispor'a yeniden talip!

Büyük Kayserispor taraftarı rahat olsun

Gözbaşı sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ''Kayserisporumuz büyük bir camiadır.  Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler 'mahvolduk' edebiyatıyla, şovla, tehditle özellikle her ortamda tarafima edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz. Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye’nin en fazla  konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun.''