Son dakika! Cumhuriyet Meydanı'nı polisler sardı, yollar kapatıldı

Kayseri Cumhuriyet Meydanı bölgesinde bulunan bazı ara sokaklar ve yollar güvenlik gerekçesiyle kapatıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Son dakika! Cumhuriyet Meydanı'nı polisler sardı, yollar kapatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin kalbi sayılan Cumhuriyet Meydanı’nda, sabah saatlerinden itibaren alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Sivil araçların girilmesine müsaade edilmedi

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’na çıkan Ahmet Paşa Caddesi ve Sahabiye Mahallesi’ndeki bazı sokaklar trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri tarafından dubalar ve şeritlerle çevrilen yollara sivil araçların girişine müsaade edilmedi. Yoğun güvenlik önleminin neden olduğu konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

Ortaya farklı görüşler atıldı

Güvenlik tedbirlerinin neden alındığı hakkında resmi bir bilgi olmasa da, bazı vatandaşlar yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlık yapıldığı tahmininde bulunuyor. Her yıl meydanda 29 Ekim kutlamaları için birkaç gün önceden provalar yapılıyor. Bu yılda aynı durum göz önünde bulunduruluyor. Bunun yanı sıra, bölgedeki bazı vatandaşlar Kayseri Valiliği'ne üst düzey bir ziyaretçinin gelmesinin beklendiğini öne sürülüyor. Ancak bu konuda da resmi bir açıklama yapılmadı.

Son dakika! Cumhuriyet Meydanı'nı polisler sardı, yollar kapatıldı

Cenaze dolayısıyla kapatıldı

Eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı, 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Mehmet Çakmakoğlu’nun cenazesi, Kayseri’de düzenlenecek tören öncesi Kayseri Valiliği’ne getirilecek. Ankara’da yaşamını yitiren Çakmakoğlu için Kayseri Cumhuriyet Meydanı çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.