Son dakika - Hacı Boydak tahliye oluyor!

FETÖ davasında 11 yıl 10 ay hapis cezası buluna ceza alan Hacı Boydak'ın hastalığı nedeniyle tahliye olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Son dakika - Hacı Boydak tahliye oluyor!

FETÖ davasında ceza alan Hacı Boydak’ın geçtiğimiz yıl içinde hastalığı nedeni ile tahliye olduğu, Kayseri’ye ziyaretinin ardından İstanbul’a gittiği iddia edilmişti. Gündeme bomba gibi düşen iddianın ardından Boydak’ın tahliyesi yeniden konuşulmaya başlandı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği ve yöneticiliği suçlamasıyla Boydak Holding üst yöneticilerinden Hacı Boydak’ın da aralarında bulunduğu 8 sanık hakkındaki mahkumiyet kararları ile sanıkların şirket hisselerinin müsadere edilmesi kararları onanmıştı. Karara göre Boydak ailesi üyelerine ceza yağmıştı. Yargıtay eski Boydak Holding üst yöneticisi Memduh Boydak’a silahlı terör örgütü yöneticiliği suçundan verilen 18 yıl, holdingin eski yöneticileri Mustafa, Bekir, Erol ve İlyas Boydak ile Murat Bozdağ’a silahlı terör örgütü üyeliği suçundan verilen 7 yıl 6'şar ay, holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak’a aynı suçtan verilen 11 yıl 10 ay 15 gün, eski holding yöneticisi Şükrü Boydak’a da yine aynı suçtan verilen 10 yıl hapis cezalarının onanmasını kararlaştırmıştı.

Daha önce de tahliye olduğu iddia edilen Hacı Boydak ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Yerel basında yer alan iddialara göre, Hacı Boydak’ın bugün tahliye edileceği öne sürüldü.