Son dakika - Instagram Açıldı!

Milyonlarca kullanıcının abone olduğu sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli sürüyor. Elde edilen son dakika bilgilerine göre Instagram açılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Son dakika - Instagram Açıldı!

Milyonlarca kullanıcının abone olduğu sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli sürüyor. Elde edilen son dakika bilgilerine göre Instagram açılıyor.

Ulaşım Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 5 Ağustos (bugün) saat 13.00’da İnstagram yetkilileri ile görüşeceğini açıkladı. İlgili konu için yapılan açıklamalarda, ‘Türk yetkililer ve Instagram arasında geçen toplantıdan olumlu sonuç çıkarsa, Instagram bugün açılabilir’ ifadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili son dakika bilgilerini Gazeteci Bülent Aydemir açıkladı.  Yapılan açıklamada, İnstagram yetkilileri ile gerçekleştirilen görüşmenin olumlu geçtiği ve kabine sonrasında büyük ihtimalle İnstagram'ın açılacağı bildirildi. İnstagramla ilgili Aydemir'in yaptığı açıklamada; 'Instagram, terör örgütü PKK propagandasına karşı içerik kaldırmada daha hassas olacak. Terör örgütü PKK’yı algoritmaya yerleştirecek. Hamas paylaşımlarında ise instagramın çifte standardı devam ediyor' ifadelerine yer verdi. Görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. Kabine sonrasında Instagram çok büyük ihtimalle açılacak.

Instagram açılıyor!

Gazeteci Bülent Aydemir'in aktardığı son dakika bilgisine göre Instagram erişime açıldı. Aydemir açıklamasında, 'Tam erişim için 19.00’u bekleyin' dedi.