İstismara Uğradığı İddia Edilen Çocuğun Sağlık Durumu...

Elde edilen son dakika bilgisine göre Kayseri Eskişehir Bağları'nda yabancı uyruklu bir kişinin cinsel istismarına uğradığı iddia edilen altı yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Detaylar haberimizde...

İstismara Uğradığı İddia Edilen Çocuğun Sağlık Durumu...

Kayseri Eskişehir Bağları’nda yabancı uyruklu bir kişinin cinsel istismarına uğradığı iddia edilen altı yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kayseri Melikgazi ilçesine bağlı Eskişehir bağları Mahallesi’nde akşam saatlerinde korkunç bir iddia ortalığı karıştırdı .
Yabancı uyruklu bir kişinin altı yaşındaki küçük bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunun duyurulması üzerine halk galeyana gelerek bu kişiyi linç etmeye çalıştı. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken ilerleyen saatlerde kalabalık arttı. Polis kalabalığı dağıtmak için biber gazi ve tomalarla vatandaşlara müdahale etti. Haberin medyada yer alması üzerine semtteki kalabalık daha da arttı ve yabancı uyruklulara ait araç ve işyerleri ateşe verilmeye başlandı. 

Semtte  gerginlik devam ederken istismara uğradığı iddia edilen küçük çocuğun bir kamu hastanesinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.