Son Dakika - Kayseri'de 65 yaş pasosu iptal mi oldu?

Kayseri'de 65 yaş üzeri ücretsiz toplu taşıma hakkı iptal mi oldu? Bir çok vatandaş bu iddialar üzerine araştırma yapıyor. Konuyla ilgili son dakika gelişmelerini araştırdık. Birkaç ilde pasolar iptal edilirken Kayseri'de de 65 yaş ve üzeri toplu taşıma kartları kalktı mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Son Dakika  - Kayseri'de 65 yaş pasosu iptal mi oldu?

Kayseri’de 65 yaş pasosu iptal mi oldu? 65 yaş üzeri toplu taşıma hakkına ilişkin son dakika gelişmeleri binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. Son dönemde, akaryakıt fiyatlarındaki artışın etkisiyle birlikte, birçok ilde toplu taşımanın 65 yaş üzeri vatandaşlar için ücretsiz olmaması gerektiği yönündeki tartışmalar gündeme geldi. Ülkemizde toplu taşıma kullanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, ücretsiz kartlarıyla herhangi bir ücret ödemeden seyahat ediyorlardı. Vatandaş tüm şehirlerde ücretsiz toplu taşıma kalktı mı, iptal mi edildi sorularına yanıt arıyor.

Kayseri’de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım devam ediyor mu, kalktı mı?
Kayseri’de 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz taşıma hakkı devam etmektedir. İptal edildiğine dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Yaklaşık bir ay önce de bu iddia gündeme gelmiş, yetkililer tarafından yalanlanmıştı.