Son dakika! Kayserili ünlü iş adamı kaza yaptı! Durumu ağır…

Son dakika... Kayserili ünlü iş adamı Sakıp Sabancı'nın yeğeni Ali Sabancı eşi ile birlikte gittiği Yunanistan'da kaza geçirdi. Ağır yaralandığı öğrenilen çift Türkiye'ye gönderildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Son dakika! Kayserili ünlü iş adamı kaza yaptı! Durumu ağır…

Kayserili ünlü iş adamı Sakıp Sabancı’nın yeğeni Ali Sabancı eşi ile birlikte gittiği Yunanistan’da kaza geçirdi. Son dakika bilgisine göre, Zodyak botla kayalıklara çarpan çiftin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Son dakika! Kayserili ünlü iş adamı kaza yaptı! Durumları ağır…

Ünlü iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’da denizde kaza geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarpan çiftin ağır yaralandığı ve çiftin Türkiye'ye getirildiği öğrenildi.

Olayda Ali Sabancı’nın dalağının alındığı, AORT damarında sorun olduğu ve Vuslat Doğan Sabancı’nın da durumunun ağır olduğu belirtildi.

Adada ilk müdahaleleri yapılan çift, daha sonra Bodrum’a getirildi. Ali Sabancı’nın saat 10.15 sıralarında ambulans uçakla Bodrum’dan İstanbul’a getirildiği bilgisi edinildi. 

Yapılan müdahale sonrasında Ali Sabancı'nın durumunun stabil olduğu, dalağının alındığı, kaza sırasında ise yüzünden ağır darbeler aldığı belirtildi. Başından darbe alan Vuslat Doğan Sabancı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Yüz bölgesinden yaralandığı belirtilen Vuslat Doğan Sabancı’nın, zodyak botun ön koruma siper camına çarptığı öğrenildi. Kaza sırasında çiftin çocukları Kaan ve Emracan Sabancı’nın da botta olduğu, her ikisinin de sağlık durumlarının iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

Esas Holding'ten yapılan yazılı açıklamada ‘Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir’ ifadeleri kullanıldı.

Ali Sabancı kimdir?

Ali Sabancı, Türk iş adamıdır. 5 Mayıs 1969 tarihinde Adana’da doğmuştur. Sabancı ailesinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Hayırlı Zerrin ve Şevket Sabancı’nın oğludur. Ayrıca iş adamı Sakıp Sabancı’nın yeğenidir. İlk yıllarını Adana'da geçirdikten sonra, eğitim hayatını farklı ülkelerde sürdürmüştür.