Son dakika! Kayserispor'da kritik karar çıktı!

Kayserispor teknik direktörü Sinan Kaloğlu, kadro dışı bırakılan Dimitrios Kolovetsios ve Joseph Attamah' ile özel bir görüşme yaptı. İki futbolcu da affedildi ve antrenmanlara geri döndü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Son dakika! Kayserispor'da kritik karar çıktı!

Kayserispor'da yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu, kadro dışı kalan oyuncular hakkında kararını verdi. Genç teknik adam Sinan Kaloğlu, kadro dışı bırakılan iki oyuncu Dimitrios Kolovetsios ve Joseph Attamah ile birebir özel görüşmeler yaptı. Kaloğlu’nun yaptığı değerlendirmeler sonucunda iki oyuncu da affedildi. İkili, takıma döndü ve antrenmanlara başladı. Kolovetsios, önceki teknik direktör Burak Yılmaz tarafından; Attamah da Kayserispor Başkanı Ali Çamlı tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Son dakika! Kayserispor'da kritik karar çıktı!

Affedilen isimler antrenmanlara başladı

Transfer yasağını göz önünde bulunduran Kaloğlu, takım bütünlüğünü sağlamak adına kritik bir karara imza attı. Kaloğlu, her iki oyuncunun tekrar takıma katılmasına karar verdi. Sinan Kaloğlu, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın kenetlenmesi gerektiğini vurgulayarak, af konusunda olumlu sinyaller vermişti. Bu adımla, Kayserispor'da birlik mesajı adresini bulmuş oldu. İki futbolcu da altyapı antrenörleriyle bireysel antrenmanlara çıkıyordu.