Son dakika! Kayserispor'da o oyuncu da kadro dışı bırakıldı!

Kayserispor'da başarısızlığın faturaları futbolculara kesilmeye başladı. Sarı kırmızı takımda Dimitrios Kolovetsios'tan sonra Joseph Attamah da kadro dışı bırakıldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Son dakika! Kayserispor'da o oyuncu da kadro dışı bırakıldı!

Kayserispor'da son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı kırmızı takımda yaşanan kötü sonuçların faturaları kesilmeye başladı. Sportif başarısızlıkla boğuşan Kayserispor'da son oynan Beşiktaş maçında vurdum duymaz tavırlarıyla saç baş yolduran bazı oyuncuların dikkati çekildi. Trabzonspor ve Göztepe maçında gösterdiği performansla tepkileri üzerine çeken Dimitrios Kolovetsios, kadro dışı bırakılmıştı.

Son dakika! Kayserispor'da o oyuncu da kadro dışı bırakı

Başkan Ali Çamlı'dan Sert Hamle

Bu oyuncunun yanı sıra başarısızlığa neden olan Ganalı futbolcu Joseph Attamah da nasibini aldı. Başkan Ali Çamlı, Beşiktaş karşısında penaltı yaptıran, bunun yanı sıra ikinci penaltıya da yeltenen Ganalıyı da kadro dışı bıraktı. Disiplinsiz tavırlarıyla takımın dengesini bozan Attamah, İstanbul'a götürülmedi. Takımın başında teknik direktör olarak çıkacak olan   Alper Kelkitli'nin eli böylelikle daha da zayıfladı. Genç teknik direktörün Başakşehir karşısında nasıl bir 11'i sahaya süreceği merak ediliyor.