SON DAKİKA- Kayserispor'un Toplam Borcu Açıklandı!

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayserispor'un toplam borcunun 1 milyar 300 milyon Türk lirasına ulaştığı açıklandı. Detaylar haberimizde...

SON DAKİKA- Kayserispor'un Toplam Borcu Açıklandı!

Kayserispor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayserispor’un toplam borcunun 1 milyar 300 milyon Türk lirasına ulaştığı açıklandı.

Trendyol Süper Lig takımlarından Bellona Kayserispor'un olağanüstü genel kurul toplantısı, bugün yapıldı. Divan Başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yaptığı toplantıda, yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu ve ibra edildi.
Raporlarda Kayserispor’un bu yılık ilk döneminde 75 milyon Türk Lirası giderinin olduğu, gelirlerinin ise 165 milyon Türk lirası olduğu açıklandı. Kulübün toplam borcunun 1 milyar 300 Milyon Türk lirasına ulaştığı da açıklanırken, yönetim kurulu ve denetim kurulu mali ve idari yönden genel kurul tarafından ibra edildi.

Ligin 2. haftasında kendi evinde Net Global Sivasspor'a 2-1 yenilen Kayserispor'da, Başkanı Ali Çamlı maçın ardından istifa etmiş ve genel kurul kararı aldıklarını açıklamıştı.