SON DAKİKA – Kent Ekmek'e zam geliyor!

Elde edilen son dakika bilgilerine göre yarından itibaren geçerli olacak şekilde Kent Ekmek'te, ekmek fiyatlarına zam geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

SON DAKİKA  – Kent Ekmek'e zam geliyor!

Elde edilen son dakika bilgilerine göre Kayseri’de Kent Ekmek fiyatlarına zam geliyor. Kayseri'de uygun fiyata ekmek almak isteyenlerin ilk tercih ettiği yerlerden biri Kent Ekmek büfeleri oluyor. Vatandaşların hem fiyatından hem de lezzetinden çok memnun kaldıkları Kent Ekmek'e zam geleceği belirtildi. 

SON DAKİKA  – Kent Ekmek'e zam geliyor!

Diğer fırınlarda 9 TL'den satılıyor!

Kayseri Ticaret Odası, Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nda alınan karara göre kent genelindeki fırın mamullerine zam yapılmıştı. Kabul edilen fiyat tarifesine göre kent genelinde 200 gram somun/pide ekmeği 9 TL çifte olarak tarif edilen pidelerin ise 18 TL’den satılması kararlaştırıldı.

Yeni zam geliyor!

Kayseri’de ucuza satıldığı için sık sık sıraların oluştuğu Kent Ekmek fiyatlarına zam geliyor. 1 Haziran itibariyle güncellenen Kent Ekmek fiyatlarının yarından itibaren yeni fiyatıyla satışa sunulacağı belirtildi. İddialara göre Kent Ekmek'te 5 TL olan ekmeğin fiyatı 30 Eylül Pazartesi gününden itibaren 7 TL’ye yükselecek. 

En son zam ne zaman yapılmıştı?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı Meclis toplantısında, ekmek fiyatları da gündeme gelmiş, Kent Ekmek büfelerinde satılan 200 gram ekmeklerin mevcut fiyatının 3,75 TL olduğu ve yeni zamlı fiyatının ise 5 TL olacağı açıklanmıştı.