Son dakika! O teknik direktör şu an kulüp tesislerinde! Kayserispor haberleri

Kayserispor'da teknik direktör için sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Ali Çamlı ve yönetimi, Sinan Kaloğlu ile görüşüyor. Burak Yılmaz'ın bırakmasının ardından çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Peki anlaşma sağlandı mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Son dakika! O teknik direktör şu an kulüp tesislerinde! Kayserispor haberleri

Kayserispor’da Burak Yılmaz’ın teknik direktörlük görevini bırakmasının ardından hareketli günler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp ilk önce Recep Uçar ile görüştü. Ardından birçok isim ortaya atılsa da şu ana kadar herhangi bir yol alınamadı. Başkan Ali Çamlı, hata payını en aza indirmek için ince eleyip sık dokuyor.

Son dakika! O teknik direktör şu an Kulüp tesislerinde! Kayserispor haberleri

Silnan Kaloğlu ile görüşülüyor

Şu ana kadar yaklaşık 5 isim üzerinde yoğunlaşan Kayserispor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’ni çalıştıran Sinan Kaloğlu ile görüşüyor. Genç çalıştırıcı şu an Kayserispor tesislerinde Başkan Ali Çamlı ve yönetimiyle görüşüyor. 2013-2014 sezonunda Kayseri Erciyesspor’da da forma giyen Kaloğlu ile görüşmenin sonucu tüm Kayserili sporseverler tarafından merakla bekleniyor.

Doğru ve taraftar habercilik için Kayseri Anadolu Haber'i takip edin

Kayseri Anadolu Haber güncel ve siyasette olduğu gibi spor haberlerinde de Kayseri'de fark oluşturuyor. Kayserispor’a dair tüm son dakika gelişmelerini Kayseri Anadolu Haber’in Kayseri Haberinden anbean takip edebilirsiniz.