Sosyal medyada tepki yağmuru - Sudan ucuz yorumu tartışıldı!

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'ın internet tarifeleri ile ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada büyük tepki topladı. Detaylar haberimizde...

Sosyal medyada tepki yağmuru - Sudan ucuz yorumu tartışıldı!

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal’ın internet tarifeleri ile ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada büyük tepki topladı. Önal, ‘Bugün Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin ayda 5-8 damacana su tükettiğini düşünürsek ve bir alegori yaparsak ‘Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz.’ demek yanlış olmaz,’ ifadelerini kullandı. Ancak bu açıklama sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sosyal Medyada Tepki Yağmuru - Sudan Ucuz Yorumu Tartışıldı!

Kullanıcılar, ‘Adamın matematiği de yok. 4-5 kişilik aile tek telefon faturası mı ödüyor, peki bir düşün bakalım’ ve ‘Dalga geçiyorlar bizimle albayım’ gibi yorumlarla tepki gösterdi. Bazıları da verilen örneği eleştirerek, ‘Verdiği örneğe bak, 4 kişilik ailede 4 telefon var, bu 4 kişinin telefon faturalarını neden hesaplamıyor da içtiği suyu hesaplıyor’ şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Sosyal medya platformlarında hızla yayılan bu eleştiriler, vatandaşların internet tarifelerinin pahalılığı konusundaki hassasiyetini gözler önüne serdi.