SP İl Başkanlığı'ndan Cemiyet'e ziyaret

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Haşim Özçelik ve milletvekili adayları tarafından Gazeteciler Cemiyeti'ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

SP İl Başkanlığı'ndan Cemiyet'e ziyaret

Yapılan ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile biraraya gelen SP'li adaylar ile partililer seçim süreci ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Uzun yıllar SP Kayseri İl Başkanlığı yapmış olan ve 1 Kasım seçimi ile milletvekili adayı olan Mahmut Arıkan, cemiyet ziyaretinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sözlerine, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin siyasi partililerin rahatça girip çıktığı mekanlardan birisi olduğunu ifade ederek başlayan SP Kayseri milletvekili adayı Arıkan, Saadet Partisi'nin gönüllerde iktidar olan bir parti olduğunu söyledi. Arıkan; "Vatandaşlardan 'iyisiniz, hoşsunuz ancak barajı aşamadığınız için size oy vermiyoruz' şeklinde görüşler alıyoruz. Aslında bizler gönüllerin iktidarıyız, gönüllerin partisiyiz ancak vatandaşlarımızda barajı aşamayacağımıza dair bir fikir oluştuğu için bize oy vermeyeceklerini ifade ediyorlar. Bu seçimde bir milletvekili de olsa Kayseri'den çıkarsak inşallah buradan başlayacağız diye düşünüyorum" şeklinde konuşarak seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

Saadet Partisi'nin ahlakı, maneviyatı ön plana alan bir parti olduğunu vurgulayan Arıkan, Türkiye'nin şu anda terör ve ekonomik sıkıntılarda olan bir ülke haline geldiğini, diğer yandan da maneviyatının çökmekte olduğunu dile getirdi. Terörün, ekonomik sıkıntıların bir şekilde çözülebileceğinin altını çizen Arıkan, manevi ve ahlaki bir çöküşün ise telafisinin çok zor olduğunu kaydetti. Yaptığı konuşmada diğer partileri düşman şeklinde algılamadıklarını da ifade eden Arıkan, AK Parti ile ittifak yapmaya çalıştıklarını, ancak AK Parti'nin görüşmelerde samimi olmadığını ve ittifakın bu yüzden gerçekleşmediğini de bildirdi.

Gerçekleşen görüşmede Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ ise, Saadet Partisi adaylarına başarılar dileyerek seçimin ülkeye yaralı olması temennisinde bulundu. HABER: KAAN AKBAŞ