Spor Tesislerinin Yenilenmesi İçin İmzalar Atıldı!

Amasya Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile arasında üniversitenin spor alanlarının modernizasyonu ve yenilenmesini içeren protokol imzaladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Spor Tesislerinin Yenilenmesi İçin İmzalar Atıldı!

Amasya Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile arasında üniversitenin spor alanlarının modernizasyonu ve yenilenmesini içeren protokol imzaladı. Kapalı spor salonu, İpekköy Yerleşkesi spor tesislerinin zemin yenilenmesi ve jimnastik salonunun modernizasyonu Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yaptırılacak.

Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Hasan Davulcu ile Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’nin katıldığı programda protokol imzalandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığının spor tesislerine vereceği katkıyı çok önemsediklerini belirten Rektör Turabi, 'Üniversitemizin öğrenci ve personelinin spor yapma imkanları bu katkılarla daha da artmış olacak. Başta Gençlik Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak olmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’e ve hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Hasan Davulcu’ya teşekkür ederim' dedi.