Suna Dumankaya Kayseri şubesi açıldı!

Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Yazar Suna Dumankaya Kayseri Şubesi Alpaslan Mahallesi'nde açıldı. Açılışta Haber Yeni Gündem mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Dumankaya, Kayseri'ye son teknoloji cihazlar ile gümbür gümbür geldiğini ifade etti.

Suna Dumankaya Kayseri şubesi açıldı!

SUNA DUMANKAYA MARKASI İLE 11.ŞUBE KAYSERİ’DE
Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Yazar Suna Dumankaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Kayseri'ye ikinci gelişim ve şehri seviyorum. İnsanlarını seviyorum. Şehir çok güzel ve burada olmaktan çok mutluyum. Her şeyden önce 11.şubeyi Kayseri'ye açtık. Türkiye geneline franchise veriyoruz. Burada Kayserili hanımlar ile olmaktan çok mutluyum. İşletme sahibi Fatma Maral buranın eşrafından.Kendisi çok hanımefendi biri.Çok büyük bir yatırım yaptı. Son teknoloji cihazlar ile hanımları hem doğal olarak hem de diyetisyenimiz yardımıyla zayıflatacak . Hanımları Botoksdan kurtaracağız. Kayseri kadınları kuru ve hassas bir cilde sahip. Bu sayede onlara Suna Dumankaya çözüm üretir. Sağlıklı olmak için zayıf olmak lazım. Altyapısı sağlam ekibimizle sürekli personellerimize eğitim veriyoruz. 2 ay sonra tekrar geleceğim. Fatma hanımla da birlikte olmak çok güzel. Milliyetçilik ruhuyla yerli markalarımızın kaliteli hizmet vermesi için elimden geleni yapıyorum. Bu kapsamda bir ilk olarak Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde üretilen Sağlık Bakanlığı onaylı ve patentli, yurtdışından ödül alan bir değeri Kayseri ile buluşturduk. Ara ara Kayserili hanımlar ile birlikte olacağız. Onlara ''Doğal olarak güzelsiniz'' başlıklı seminerler vereceğiz.”


DOĞAL VE BİTKİSEL AĞIRLIKLI ÜRÜNLERİMİZ VAR
Kendi markalarımız doğal ve bitkiseldir. Yeniliklere imza atıyoruz. Mesela bir masajımız var. Botoks etkisi yapıyor. Bir cihazımız daha var. Bu Kayseri de yok. Lazerimiz son sistem Alman markası ve 7 seansta tüyleri yok ediyor. Vücut şekillendirme cihazlarımız var. Kişiye özel el ve ayak bakımımız var. Kan dolaşımını sağlayan, yağları eriten ve sarkık bedenleri toparlama konusunda çalışmalar yapıyoruz. Hanımları merkezimize bekliyoruz.


YENİ ESERİM OLACAK
Topkapı Sarayı emanetleri eser yazıları geldi bana. Boğaziçi Üniversitesinden bir profesör ile çalışıyorum. O çeviri yapıyor, ben sadeleştirip yorumluyorum.700 yıllık bir eser çıkacak. Tum Dünya’ da Osmanlının hem sağlık hem güzellik sırlarını ortaya çıkaracak bu çalışma olacak.

 

>>Haber merkezi