Süper Lig'in yeni ekibi Kayserispor'un yıldızına kancayı taktı!

Trendyol Süper Lig'e bu sezon yükselen Muğla ekibi Bodrum FK'nın Kayserispor'dan Gökhan Sazdağı'nı gündeme aldığı iddia edildi.

Süper Lig'in yeni ekibi Kayserispor'un yıldızına kancayı taktı!

Geride kalan sezon 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Bodrum FK, bu sezon kalıcı bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bazı haber sayfalarının iddialarına göre de, Yeşil beyazlı ekip, Kayserispor forması giyen 29 yaşındaki sağ bek Gökhan Sazdağı'nı istediği belirtildi. 

Kayserispor’un en etkili isimlerinden biri olan ve birçok bölgede verilen görevi eksiksiz şekilde yerine getiren Gökhan Sazdağı, teknik adamlar için adeta joker oyuncu olarak kullanılıyor. Hem kanatta hem de hücum bölgesinde Kayserispor’a önemli katkılar veren Sazdağı, geçen sezon 36 maça çıktı. Gol katkısı sağlayamayan Gökhan, 6 asist yaptı. Gökhan Sazdağı, Kayserispor ile çıktığı toplam 100 karşılaşmada ise 69 kez ilk 11 oynarken, 6 gol kaydetti. 

Süper Lig'in yeni ekibi Kayserispor'un yıldızına kancayı taktı!

Bodrum FK, Gökhan Sazdağı için Kayserispor’un kapısını çaldığı iddia edilse de, geçtiğimiz haftalarda Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın yasak devam ettiği sürece hiçbir oyuncuyu göndermeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle bu transferin söz konusu olmadığı belirtildi.

Aynı zamanda Gökhan Sazdağı'nın da, Kayserispor'un bu zor zamanında takımda kalmak istediği öğrenildi.