Survivor 2024 All- Star için 1 isim daha belli oldu! Eski şampiyonlardan...

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu. Acun Ilıcalı, bu ismi sosyal medya hesabından duyurdu.

Survivor 2024 All- Star için 1 isim daha belli oldu! Eski şampiyonlardan...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce 2012 Survivor şampiyonu Nihat Altınkaya ile birçok kez yarışmaya katılan Nagehan Karadere'nin 2024 All Star'da yer alacağını duyuan Acun Ilıcalı, bir ismi daha açıkladı.

2017 yılında Survivor şampiyonu olan Ogeday Girişken, 2024 Survivor All Star'da da yer alacak. Bu haberi sosyal medya hesabından duyuran Acun Ilıcalı, "Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken Survivor All Star 2024’te olacak. Yarışmalara konsantre bir Ogeday’ın iddiali bir yarışmacı olacağından şüphem yok. "dedi.

Yayınladığı her dönemde adından söz ettiren Survivor yarışması, 2024'te de All Star bölümüyle ekranlara gelecek. Survivor All Star'ın Nihat Altınkaya ve Nagihan Karadere'den sonra 3. ismi de Ogeday Girişken oldu.

Survivor 2024 All- Star için 1 isim daha belli oldu! Eski şampiyonlardan...

Survivor 2024 ne zaman başlayacak?

Survivor All Star'ın başlayacağı tarih henüz açıklanmadı. Ancak yarışmanın 2024 ocak ayında başlaması bekleniyor. Acun Ilıcalı 2023 finalinde yaptığı açıklamada yeni sezonda farklılıkla olacağını belirtmişti. Bu senenin konsepti SMS'siz Survivor olacak. Seyirci oylaması olmayacak. İki takım da All Star olacak. Ada konseyinden adaylar çıkacak, düelloda kaybeden elenecek.