Survivor 2024 kadrosu belli oluyor! Acun Ilıcalı açıkladı - Şimdiden 2 isim tamam...

TV8 ekranlarında izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor yarışmasının 2024 All Star formatındaki bu sezonunun 2 yarışmacısı, Acun Ilıcalı tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Detaylar haberimizde...

Survivor 2024 kadrosu belli oluyor! Acun Ilıcalı açıkladı - Şimdiden 2 isim tamam...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün 13 Haziran akşamındaki final programının ardından kazananın Nefise olduğunu hatırlattıktan sonra, gelecek yılın Survivor All Star sezonunda yarışacak olan isimleri merakla bekleyen izleyicilere heyecan verici bir duyuru yaptı.

NİHAT ALTINKAYA VE NAGEHAN KARADERE

TV8 patronu ve yapımcı Acun Ilıcalı, ilk yarışmacının Nihat Altınkaya olacağını açıklamıştı. Ilıcalı, Nihat Altınkaya için "Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012 yılında Survivor'ı kazanan Nihat'a All Star'da başarılar diliyorum." şeklinde ifadeler kullanarak izleyicilere heyecan verici bir sezonun kapıda olduğunu belirtti. Ilıcalı ikinci yarışmacıyı da yine sosyal medyadan duyurdu. Ilıcalı," Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım :)" ifadelerini kullandı.

SMS İLE ELEME SİSTEMİ KALKTI

Survivor 2024 All Star'da, geleneksel SMS oylaması yerine yeni bir eleme sistemi uygulanacak. Eleme adayı olan yarışmacılar, kendi aralarında düelloya çıkacaklar ve performansı daha düşük olan yarışmacı adaya veda edecek. Acun Ilıcalı, duyurduğu yarışmacılardan Nagihan Karadere'ye, "Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım :)" ifadelerini kullandı.

Survivor 2024 kadrosu belli oluyor! Acun Ilıcalı açıkladı - Şimdiden 2 isim tamam...Survivor 2024 kadrosu belli oluyor! Acun Ilıcalı açıkladı - Şimdiden 2 isim tamam...