Survivor 2024 Yarışmacıları Belli Oluyor - Bakın adaylar kim?

Eski yarışmacıların tekrar katıldığı Survivor All Star Programının yarışmacılarının kim olacağı merak ediliyor. Bakın Survivor 2024 All Star Programının adayları kim olacak? Detaylar haberimizde...

Survivor 2024 Yarışmacıları Belli Oluyor - Bakın adaylar kim?

Survivor All Star kadrosu, yarışmanın ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. Bu sene kadroda kimler var? Yarışma ne zaman başlayacak?

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını yaptığı Survivor programı All Star konseptiyle ekranlara dönüyor. Ilıcalı'nın yaptığı sosyal medya açıklamalarında; Survivor All Star'ın bu sene sms olmadan sadece yarışmacıların başarısının ön planda olacağı yeni bir konseptle meydana geleceğini duyurmuştu.

Kadronun yavaş yavaş belli olduğu programın ne zaman başlayacağı ile ilgili kesin bir açıklama bulunmuyor. Fakat geçtiğimiz yıllara göre düşünüldüğünde Şubat 2024'te programın başlaması bekleniyor.

Açıklamalara göre kadroda belli olan yarışmacılar; Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Furkan Kızılay olarak açıklandı. Turabi'de yarışmacı olarak katılacaktı fakat sağlığının bu yarışmaya uygun olmadığını yaptığı sosyal medya açıklaması ile çekildiğini duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın buugün paylaştığı açıklamada; Ersin Korkut'unda Survivor All Star 2024 kadrosundan olacağını duyurdu.