Survivor Başlıyor!

Survivor All Star kadrosu, yarışmanın ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. Yarışma ne zaman başlayacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Survivor Başlıyor!

Survivor All Star kadrosu, yarışmanın ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. Yarışma ne zaman başlayacak?

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını yaptığı Survivor programı All Star konseptiyle ekranlara dönüyor. Ilıcalı'nın yaptığı sosyal medya açıklamalarında; Survivor All Star'ın bu sene SMS olmadan sadece yarışmacıların başarısının ön planda olacağı yeni bir konseptle meydana geleceğini duyurmuştu.

Açıklamalara göre kadroda belli olan yarışmacılar; Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Furkan Kızılay, Begüm Yücetan, Seda Aktuğlu, Pınar Saka, Berna Canbelek, Hakan Hatipoğlu,Yunus Emre, Bozok Gören,olarak açıklandı. Turabi yarışmacı olarak katılacağı Survivor ile ilgili açıklama yaparak, sağlığının bu yarışmaya uygun olmadığını yaptığı açıklama ile duyurarak çekildi.

Acun Ilıcalı'nın X isimli sosyal medya platformundan yaptığı yaptığı açıklamayla, Ersin Korkut'un da Survivor All Star 2024 kadrosundan olacağını duyurulmuştu.

Survivor ne zaman başlıyor?

Survivör All Star’ın yeni kadrosuyla 2024 yılı 1 Ocak’ta başlayacağı duyuruldu.