Survivor'da finale kimler kaldı? Final ne zaman?

Survivor 2023'te büyük finale gelindi. Dün yarı finali yayınlanan ve 2 ismin finale çıktığı yarışmada şampiyon bu akşam belli olacak. Survivor 2023'te kimler finale kaldı? Survivor finali ne zaman? Detaylar haberimizde...

Survivor'da finale kimler kaldı? Final ne zaman?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TV8 ekranların yayınlanan ve büyük ilgi gören yarışma programı Survivor 2023'te büyük bu akşam canlı yayınla ekranlara gelecek.

Yarı finale kalan Ertuğ, Özgür, Nefise ve Yusuf arasından, önce Ertuğ yapılan halk oylaması sonucunda hayallerine veda etti. Daha sonra Nefise, Özgür ve Yusuf arasında yapılan üçlü SMS oylaması sonucunda Nefise ve Özgür finale kalmaya hak kazandılar.

İlk bölümü 15 Ocak'ta yayınlanan ve TV8 ekranlarında neredeyse her bölümü nefes kesen Survivor 2023'te final ise bugün yapılacak. Bir adada aylarca süren büyük mücadelenin ardından önceki gün oynanan parkur oyununda rakiplerini geride bırakan Nefise ve Yusuf, ilk finalist adayları olarak Dominik Cumhuriyet'inden Türkiye'ye geldi.

Survivor'da finale kimler kaldı? Final ne zaman?

ERTUĞ VEDA ETTİ

2023 Survivor'da pazar akşamı gerçekleşen son oyunla eleme adayı olan Özgür ve Ertuğ arasından bir isim finale saatler kala şampiyonluğa veda etti. Oylama sonucunda Survivor 2023 finaline veda eden isim olarak Ertuğ'u açıklandı. Böylece 2'li final koltuğunda oturacak yarışmacıların belirlenmesi için Nefise, Özgür ve Yusuf, SMS oylamasına çıktı.

FİNALDELER

Pazartesi akşamı İstanbul'da yapılan yarı finalde yapılan yeni SMS oylaması Yusuf, Nefise ve Özgür arasında yapıldı. Gecenin sonunda Survivor 2023'ün finalistlerini açıklayan Acun Ilıcalı, sıralama olmadan final koltuğuna oturan isimlerin Özgür ve Nefise olduğunu açıkladı.

Survivor'da finale kimler kaldı? Final ne zaman?Survivor'da finale kimler kaldı? Final ne zaman?

FİNAL BU AKŞAM

Nefesleri kesecek olan final bu akşam canlı yayınlanacak. Survivor 2023 finali bu akşam saat 20:00'de canlı yayınla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.