Tabip Odası Başkanı Şahin'den bebek katillerine sert tepki!

Kayseri Tabip Odası Başkan Mehmet İlhan Şahin, son günlerde ülke gündemini sarsan ve büyük tepkilere yol açan Yenidoğan Çetesi hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Tabip Odası Başkanı Şahin'den bebek katillerine sert tepki!

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bebek katillerine sert tepki gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da canice katledilen iki genç kıza da değinen Şahin, ‘Taptıkları para uğruna bebekleri kurban eden canilerin, taptıkları şeytana genç kızları kurban eden satanistlerden ne farkı var?’ dedi.

‘Uyanık muamelesi görecekti’

Olayların kurbanları ortaya çıkmasaydı başka türlü haksızlık ve hırsızlık yapanlar gibi bu katillerinde ‘uyanık’ muamelesi göreceğini ifade eden Şahin, parayı putlaştırmış  ve para için ahlaki değerlerinden vazgeçenlere yönelik olarak ‘Bu bebek katili paraperestlerle dindaştır, soydaştır.’ İfadelerinde bulundu.

‘Bu soysuzları aramızda istemiyoruz!’

Şahin, sosyal medya paylaşımında ‘Biz namuslu Türk hekimleri olarak aramızda bu soysuzları istemiyoruz. İnsan sağlığını alet ederek haksız para kazanan hastane patronu, doktor, sağlık çalışanı kim varsa malına, mülküne, ruhsatına, diplomasına el konulsun!’ ifadelerine yer verdi.