Talas'a yeni bir eğlence mekanı 'Cafe Joy Tostos Park'

Kayseri'de eğlence dünyasına yeni bir soluk geldi. Talas'ta hizmete açılan Cafe Joy Tostos Park, açılış gününde yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Açılışa gelenler doyasıya eğlendi.

Talas'a yeni bir eğlence mekanı 'Cafe Joy Tostos Park'

Talas Mevlana Mahallesi Halef Hoca Caddesi 29/B adresinde hizmete giren Cafe Joy Tostos Park, 110 metre kapalı alanda çocuk oyun parlaklarının yanı sıra üst katındaki cafe ile hem anne-babalara hem de çocuklara hizmet verecek. 

30 Farklı oyun grubu ile çocukların eğlenceli saatler yaşamasını sağlayacak olan mekanın açılışı dualar ile yapıldı. Edilen duaların ardından kesilen kurdele ile Kayseri sosyal hayatına hizmet vermeye başlayan iş yerinin açılışında çocuklar palyaçolar ve çeşitli etkinliklerin yanı sıra oyun gruplarında doyasıya eğlendiler. Kayseri'de bir ilk olma özelliği taşıyan Cafe Joy Tostos Park'ta çocuklar kapalı oyun parkında uzman oyun ablaları nezaretinde zamanlarını geçirirken ebeveynler ise cafe kısmında nezih bir ortamda çay ve kahvelerini içebilecek. Ayrıca, doğum günü, kutlamalar ve özel günlerde de hizmet verecek olan mekan hesaplı ücret tarifesi ile dikkat çekiyor. İşyeri ortaklarından Eser Şangil, açılışa katılan herkese teşekkür ederken; ''Kayseri'nin sosyal hayatında eksikliği hissedilen böyle bir yeri hayata geçirdik. Oldukça büyük ilgi görüyoruz. Hem çocukların nezih, sağlıklı ve eğlenceli bir ortamda zamanlarını geçirmelerini hem de anne ve babaların cafe ortamında bulunmalarını sağlıyoruz. Ayrıca işi olan ailelerin konularında deneyimli oyun ablalarına emanet edecekleri çocuklarının ardından kendilerini istedikleri kadar özel zaman ayırmalarını sağlıyoruz. Buradan bir kez daha açılışa katılanlara teşekkür ederken, yakaladığımız kaliteli hizmet çıtasını her geçen gün arttırmaya çalışacağız'' diye konuştu. HABER MERKEZİ