Talasgücü Ankara'dan 1 puanla döndü (1-1)

Bölgesel Amatör Lig 6. grup 23. haftasında Sincan Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Talasgücü Belediyespor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Talasgücü Ankara'dan 1 puanla döndü (1-1)

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda oynanan müsabakanın 31. dakikasında penaltı kazanan Talasgücü Belediyespor, 32. dakikada Akın Arıcan'ın golüyle 1-0 öne geçti ve devre arasına bu skorla önde girdi. İkinci yarıda ev sahibi ekip 56. dakikada Ercüment Balıkcı ile skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 sona erdi. Talasgücü Belediyespor, puanını 53 yaparak averaj farkıyla ikinci sırada kaldı. Sincan Belediyespor ise aynı puanla zirvede yer alıyor. Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. Temsilcimiz Talasgücü Belelediyespor, kalan 3 haftada Yahşihanspor, Osmancık Belediyespor ve Yozgat Belediyesi Bozokspor ile karşılaşacak. Bu maçlardan 2'si iç sahada diğeri ise deplasmanda olacak. Sincan Belediyespor ise kalan haftalarda Yozgatspor 1959 FK, Hacılar Erciyes Gençlikspor ve Niğde Belediyespor ile karşılaşacak. Kalan bu 3 haftada alınacak sonuçlar bu iki takımın şampiyonluk yolundaki haritasını belirleyecek. İki takım aynı puanda yer alırken, ikili averaj ise eşit. İlk yarıdaki müsabaka da golsüz sona ermişti. Sezon sonu iki takımdan biri şampiyonluk ipini göğüsleyecek. 
 

Stat: 15 Temmuz Milli Birlik Stadı
Hakemler: Melih Kurt, Mert Omay, Emrah Türkyılmaz
Sincan Belediyespor: Emrah Kızıl, Batuhan Kazan, Bahadır Can, Gökhan Şahin, Ünal Erkeç, Abdulkerim Telli (Dk. 90 Erenyiğit), Oğuzhan Genç, Ercüment Balıkcı (Dk. 72 Fehmi Arslan), Furkan Taş (Dk. 58 Serkan Açıkalın), Osman Talha, Eşref Keçeci (Dk. 72 Gürol)
Talasgücü Belediyespor: Çağrı Tanrıbilir, Erkan Kapar, Ömer Çoban, Ahmet Şahbaz, Kadir Doğukan, Canberk Soykuvvet (Dk. 90+4 Bahtiyar Dolma), Osman Buğra Uysal, Ercan Çifci, Oğuz Saltabaş (Dk. 77 Alperen Topçular), Ramazan Taş (Dk. 83 Mehmet Seçme), Akın Arıcan (Dk. 90+4 Emir Yıldırım)
Goller: Ercüment Balıkcı Dk.56 (Sincan Belediyespor) Akın Arıcan (Dk. 31) (pen) (Talasgücü Belediyespor)